Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: Connection refused in /var/sites/p/paperbomb.com/public_html/meds2/1/index.php on line 2
beta hcg u 6 tjednu trudnoće

beta hcg u 6 tjednu trudnoće

Перейти к контенту

Главное меню:

Разное
beta hcg u 6 tjednu trudnoće
Razina BETE u 5 tjednu trudnoce? - forum.roda.hr, U 6. tjednu trudnoće pojava manjeg krvarenja - Zdravo budi, beta hCG / Ginekologija i opstetricija / Specijalizacije , Tablica vrijednosti beta HCG u ranoj trudnoći - BetaPlus , Uredna trudnoća na UZV, a ßHCG pokazuje sumnju na , Što je beta HCG i što mi može reći? > Bipo klub, , , .
Ovak, danas joj je beta 14 000, prije dva dana je bila 10 000. Prijateljica je lezala samnom prije 2, 5 godine u Petrovoj i tak smo se spoznale. Prirodno je zacela tak da nije ni ona sigurna u tjedne. Ona ima dvorogu maternicu i s prvom trudnocom su isto bili blizici i to svaka beba u jednom rogu maternice, ali je jednu izgubila na samom pocetku i rodila je predivnu curicu koja je stara ko i moji klinci. Sada je u bolnici i tamo je bila na UZV pred neki dan i vidjela se GV, ali navodno nekog cudnog oblika (nemam pojma kakvog). Doc joj stalno spominje kiretazu, al sam joj preporucila da zaprasi za ZG ( ona je iz VTC kod) prof. Šimunića kod kojeg smo i jedna i druga cuvale trudnocu pa nek trazi drugo misljenje na koje ima svakako pravo. . Evo samo da utješim tvoju prijateljicu,ja sam naime u 5tj.trudnoće i beta mi je 2936,a doc mi je rekao da je premala ,kaj bi ja trebala reći,neka ti se ne birne prijateljica,i neka ode na uvz u 6 tj.ili 7tj još bolje.. Prosinac 23, 2015 15:44 U 6. tjednu trudnoće pojava manjeg krvarenja. Trenutno sam u 6 tjednu trudnoće i zbog pojave manjeg krvarenja doktorica me je poslala na kontrolu Beta-HCG hormona. 09.02. vrijednost je bila 5300, međutim 12.02. nivo se smanjio na 5040..
Autor Poruka sanja 15.11.2001. 10:58. Zanima me kolika bi trebala biti razina hormona beta hCG u krvi u četvrtom i petom tjednu trudnoće. Tada je razina HCG-a viša od 1000-1500 IU/L. Na kraju 6. tjedna trudnoće (u drugom tjednu izostanka menstruacije), razina β HCG je iznad 6000 IU/L, na UZV se vidi par mm veliki embrij i mogu se vidjeti otkucaji srca.. Poštovani, nalazim se u 5. tjednu trudnoće. Napravljen je nalaz beta hcg i iznosio je 597, za 2 dana je ponovljen i iznosio je 2. Kažu ili je laboratorijska greška ili vanmaterična trudnoća.. Očekivane vrijednosti beta HCG-a određene su u poprilično širokom spektru i predstavljaju tek okvirne vrijednosti, te nisu konačni pokazatelj stanja trudnoće i ploda. Tumačenje rezultata testa svakako prepustite svom liječniku. Jer, naime, važnije od vrijednosti proteina jest njegov rast, odnosno dupliranje.. . .
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню