Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: Connection refused in /var/sites/p/paperbomb.com/public_html/meds2/1/index.php on line 2
beta hcg u opadanju

beta hcg u opadanju

Перейти к контенту

Главное меню:

Разное
beta hcg u opadanju
Beta HCG | Ginekologija | doktor.rs forum, HITNO, vezano za beta hcg test | Ginekologija | doktor.rs , pad hormona beta hcg - RODA, beta hcg u opadanju Archives - Zdravlje, Beta HCG i njegove vrednosti - demetra.rs, Beta HCG test i trudnoća - prosječne vrijednosti i značenje, Pad beta hcg - Zdravlje - Bebac.com - Forum, Beta HCG – prosječne vrijednosti i značenje | roditelji.me, Quantitative hCG Blood Pregnancy Test: Procedure and Results.
IvannaSu je napisao:Postovani,zbog pojave krvarenja 05.06. upucena sam da radim beta hcg cija je vrednost tada bila 381. Zbog male trudnoce doktor nije preporucio nikakvu terapiju vec samo kontrolu beta hcg za dva dana. Kada smo je ponovili 07.06. u 13h njena vrednost je bila 323. Lekar nam je saopstio da je to biohemijska trudnoca i da ce sama proci i da betu ponovimo 11.06. Krvarenje traje sve do sada (kao menstruacija prvi dan), a ponovljena beta od 11.06.2012 u 10h iznosi 1251.Imam 27 godina, nisam radjala do sada, a moja majka je 2 puta zacinjala blizance , u jednoj trudnoci ni jedan plod nije opstao, u drugoj trudnoci jedan plod je otisao, a ostala sam ja.Takodje napominjem da mi je 05.06. radjen ultrazvuk, na kojem se trudnoca nije videla, a sve ostalo je bilo u redu.Koji sve uzroci mogu da budu ponovnog pravilnog dupliranja bete?Ili je neko pogrešio u laboratoriji (ili niste radili b-HCG u istoj laboratoriji) ili ste trudni ali je trudnoća verovatno ektopična - ovo su scenariji koji nisu povoljni po vasBilo bi najlepše da je trudnoća vitalna i da je na pravom mestu u materici. Uzimajući u obzir krvarenje koje ne prestaje predležem da otvorite "četvoro očiju" kako vam ne bi promakla neka vanmaterična trudnoća koja bi mogla da vam ugrozi život... i naravno ponovite b-HCG 8obavezno uvek u istoj laboratoriji). Ako se bude opet duplirao plod će morati da se vidi u materici... Ako se ne bude video opet ste pod velikim rizikom od vanmaterične trudnoće...Nadam se da vas nisam prepao, alivas molim da budete oprezni... Želim Vam sve najbolje... Javite se sa novim detaljima... Pozz . Postovani, zbog pojave krvarenja 05.06. upucena sam da radim beta hcg cija je vrednost tada bila 381. Zbog male trudnoce doktor nije preporucio nikakvu terapiju vec samo kontrolu beta hcg za dva dana.. Moguce je, ako ti beta bude u porastu. Nakon spontanog ili namrnog pobacaja se brze ostaje u drugom stanju nego inace, naravno ako ti je to radio neko iole normalan Nakon spontanog ili namrnog pobacaja se brze ostaje u drugom stanju nego inace, naravno ako ti je to radio neko iole normalan.
Meni je beta rasla,ali je ipak malo odstupala od tog duplanja pa je u 10. tjednu ipak utvrđeno da se plod nije razvio. Blage mučnine su mi prestale tek nakon kiretaže. :/ Blage mučnine su mi prestale tek nakon kiretaže.. fetus Double test Dvostruki test – Double test služi u jednostrukoj trudnoći za određivanje vjerojatnosti da dijete ima trisomiju na 21. (Downov sindrom) ili na 18.. Beta HCG je povećan i u vanmateričnoj i u molarnoj trudnoći, ali se nivo tada ne duplira pravilno svaka dva dana, već je obično mnogo niži nego u urednoj trudnoći. Zato je nivo ovog hormona pogodan za dijagnostiku u slučaju da lekar ne može ultrazvukom da potvrdi postojanje trudnoće.. Beta HCG - humani korionski gonadotropin je protein kojeg luči tkivo posteljice, a naziva se i hormonom trudnoće. Najvažnija mu je funkcija podrška žutom tijelu u jajniku koje u prvih sedam do devet nedelja trudnoće luči hormon progesteron (tzv. čuvar trudnoće).. Da li neko zna iz kog razloga beta hcg opada u prvih nekoliko nedelja trudnoce?. Hormon trudnoće – Beta HCG je humani korionski gonadotropi, protein koji luči tkivo posteljice, a njegova najvažnija funkcija je podrška žutom tijelu u jajniku koje u prvih sedam do devet sedmica trudnoće luči hormon progesteron (tzv. čuvar trudnoće)..
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню