Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/sites/p/paperbomb.com/public_html/meds2/1/index.php on line 2
kdaj beta hcg v krvi

kdaj beta hcg v krvi

Перейти к контенту

Главное меню:

Разное
kdaj beta hcg v krvi
Beta HCG izvid - MedOverNet, Beta hcg in GV - MedOverNet, HCG med nosečnostjo po tednih: norma Kompetentno o zdravju , Forum Zanositev: Vprašanje glede S-beta hCG (krvni test , Dvojni hormonski test | Laboratorij Medicare PLUS, Otročarije.net, , , .
HCG je gonadotropom, biološko aktivna heterodimerni glikoprotein spojina več kot dvesto aminokislin, t.j. Hormon dobimo nekaterih biokemičnih procesov med nosečnostjo. V sestavi hCG sta dve podenoti - alfa in beta. Alfa-podenoto sestavljen iz 92 aminokislin, veljajo enake hormone, kot luteinizirajoči (LH), folikle stimulirajoči hormon (FSH) in ščitnico stimulirajoči (TSH). In  z vobodnaya beta-podenote humanega horionskega gonadotropina  (beta HCG) je sestavljen iz 145 amino kislin, in določa edinstvene lastnosti hormona.. v četrtek 17.9. sem dala kri za beta hcg, izvid 28,11. Danes, torej 4 dni kasneje sem test ponovila, ker je bil prvi bta hcg v sivi coni in še čakam na rezultat. Danes, torej 4 dni kasneje sem test ponovila, ker je bil prvi bta hcg v sivi coni in še čakam na rezultat.. Pri 3800 hormona beta hcg ki sem ga imela osem dni nazaj niso videli ploka in se jim ni zdelo vredno počakati niti si ne predstavljam koliko ga je danes in glej ga noplodek in srček.. Pač stvari ne gredo vedno po nekih standardih in zato ni nič narobe in je vredno upati in zaupati v Božjo milost..
Pri 85% nosečnic se je raven hCG v krvi podvojila vsakih 48-72 ur v prvih štirih tednih nosečnosti. Hormon najprej najdemo v krvi, nato pa v urinu.. Felicita: IU je ''international unit'' oz. internacionalna enota, je enota za maso ki je definirana od snovi do snovi različno (npr 1 IU vitamina D ni enak 1 IU beta-hcg). za beta-hcg je 1 IU približno 6*10^-8 gramov (oz. 0,00000006 g). 1 IU/ liter krvi je koncentracija snovi na liter krvi.. V krvi nosečnice potrdimo njegovo prisotnost z biokemičnim določanjem proste beta podenote. V krvi se pojavi že pred izostankom pričakovane menstruacije, 10. dan po oploditvi. Nastaja v celicah trofoblasta že v stadiju blastociste in narašča, dokler se število citotrofoblastnih celic v resicah ne začne zmanjševati. Njegova glavna naloga je vzdrževanje delovanja rumenega telesa in s . Po oploditvi zacne po štirih dneh oplojeno jajcece proizvajati hormone - humani horionski genadotropin (HCG). Sprva se hormone zazna le v krvi, kmalu zatem pa tudi v urinu. Sprva se hormone zazna le v krvi, kmalu zatem pa tudi v urinu.. . .
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню