Warning: file_get_contents(http://tehnika-news.ru/shells.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/sites/p/paperbomb.com/public_html/meds2/1/index.php on line 2
beta 2 mikroglobulin u urinu

beta 2 mikroglobulin u urinu

Перейти к контенту

Главное меню:

Разное
beta 2 mikroglobulin u urinu
Beta 2-mikroglobulin u krvi i urinu | Kompetentno o , BETA-2-MIKROGLOBULIN U URINU - Hormoni i metaboliti u , BETA 2 MIKROGLOBULIN - DiaLab Beograd, Rodic-Strugar J. Beta-2 mikroglobulin marker, stiren , Beta-2-mikroglobulini u urinu - MeDia Laboratorija Smederevo, Beta-2 microglobulin - Wikipedia, , , .
Beta- 2- mikroglobulin je niskomolekularni protein površinskih antigena staničnih jezgri. Njegova prisutnost u krvnom serumu posljedica je procesa razgradnje i popravka pojedinih elemenata staničnih stanica. β 2 mikroglobulina slobodno prolazi kroz membrane glomerula bubrega, 99,8%, što je zatim apsorbira u proksimalnim renalnim tubulima. Smanjenje glomerularne filtracije doprinosi razini beta 2 mikroglobulin u serumu, oštećena renalna tubularna funkcija dovodi do izlučivanja velikih količina beta 2 mikroglobulina u mokraći. Gornja granica reabsorbtsionnoy sposobnost bubrega tubula postiže pri koncentraciji od beta 2 mikroglobulina u serumu od 5000 ng / ml. Navodi u kojima povećana koncentracija u serumu beta 2 mikroglobulin, uključuju autoimune bolesti, poremećaja stanične imunosti (npr HIV), stanja nakon transplantacije organa. Povećanje koncentracije beta 2 mikroglobulina u likvoru bolesnika s dokaz leukemije u središnjem živčanom sustavu proces uključivanja. Određivanje beta 2 mikroglobulina u krvi i urinu pacijenata obavlja se za dijagnozu glomerulonefritis i cjevaste nefropatije, kao i za određivanje prognoze kod bolesnika s ne-Hodgkinovog limfoma, a osobito u bolesnika s multiplim mijelomom (bolesnici s visokim koncentracijama imaju značajno niži životni vijek od pacijenata s normalnim vrijednostima).. Referentne vrijednosti koncentracije beta 2 mikroglobulina: u serumu - 660-2740 ng / ml, u urinu - 3,8-251,8 ng / ml. Poluživot je 40 minuta. Beta- 2-mikroglobulin je niskomolekularni protein površinskih antigena staničnih jezgri.. BETA-2-MIKROGLOBULIN U URINU - Laboratorija KVARKLab osnovana je 1993 god sa ciljem da obezbedi profesionalnu i raznovrsnu laboratorijsku dijagnostiku svima kojima je potrebna..
Β-2-mikroglobulin odredjuje se kod osoba sa bubreznim ostecenjima Visok nivo Β-2-mikroglobulin-a u urinu (i u serumu) indikuje da osoba ima problem sa radom bubrega. Beta-2-mikroglobulin u krvi i u urinu ispitivan je metodom turbidimetrije. S obzirom da se obe hemijske materije nalaze i u duvanskom dimu analizirana je navika pušenja kod obe grupe ispitanika. S obzirom da se obe hemijske materije nalaze i u duvanskom dimu analizirana je navika pušenja kod obe grupe ispitanika.. Biohemijska laboratorija "MeDia" - hematologija i koagulacija, biohemijske analize, hormoni i tumorski markeri, virusologija, imunologija, mikrobiologija .. β 2 microglobulin also known as B2M is a component of MHC class I molecules, MHC class I molecules have α 1, α 2, and α 3 proteins which are present on all nucleated cells (excludes red blood cells).. . .
 
Copyright 2019. All rights reserved.
Назад к содержимому | Назад к главному меню